Akuratti

Promoții și reduceri

Cu Akuratti e mult mai ușor să-ți pregătești casa pentru Paște!
Din 1 pînă la 30 aprilie 2024

Cu Akuratti e mult mai ușor să-ți pregătești casa pentru Paște!

Cu Akuratti e mult mai ușor să-ți pregătești casa pentru Paște! Fie că ai de spălat draperii, perdele, haine, cu noi, e mult mai avantajos. Și în luna aprilie profită de campania 7 zile fericite și bucură-te de reduceri avantajoase în fiecare zi a săptămânii. Luni și marți ai -15% la perne, perdele, draperii, pături Miercuri îți oferim - 20% la fuste, pantaloni, tricouri polo, tricouri Joi și vineri ai -15% pentru 6 articole, -20% pentru 9 articole, -25% pentru 12 articole Sâmbătă și duminică te bucurăm cu -10% la 1 articol, -25% la al 2-lea articol. Nu uita și de serviciul nostru de ridicare și livrare la domiciliu. Doar contactează-ne, noi avem grijă de restul!
Vrei să aduci prospețimea și curățenia în casa ta?
Atunci apelează la Akuratti! În fiecare zi de luni și marți, 
toată luna aprilie, îți oferim reduceri de 15% la spălarea pernelor, perdelelor, draperiilor și păturilor.
Din 1 pînă la 30 aprilie 2024

Vrei să aduci prospețimea și curățenia în casa ta? Atunci apelează la Akuratti! În fiecare zi de luni și marți, toată luna aprilie, îți oferim reduceri de 15% la spălarea pernelor, perdelelor, draperiilor și păturilor.

Vrei să aduci prospețimea și curățenia în casa ta? Atunci apelează la Akuratti! În fiecare zi de luni și marți, toată luna aprilie, îți oferim reduceri de 15% la spălarea pernelor, perdelelor, draperiilor și păturilor. Nu ai cum să ratezi asta, mai ales când ne găsești chiar lângă casa ta! Verifică lista de adrese pe site-ul nostru și vino la Akuratti! Cu noi, totul devine mai ușor!
Zile diferite, aceleași reduceri permanente!
Toată luna aprilie, în fiecare miercuri, te bucurăm cu -20% la spălarea fustelor, pantalonilor, tricourilor polo și a tricourilor obișnuite.
Din 1 pînă la 30 aprilie 2024

Zile diferite, aceleași reduceri permanente! Toată luna aprilie, în fiecare miercuri, te bucurăm cu -20% la spălarea fustelor, pantalonilor, tricourilor polo și a tricourilor obișnuite.

Zile diferite, aceleași reduceri permanente! Toată luna aprilie, în fiecare miercuri, te bucurăm cu -20% la spălarea fustelor, pantalonilor, tricourilor polo și a tricourilor obișnuite. Cu Akuratti, garderoba ta va arăta impecabil! Vino la noi și convinge-te de calitatea serviciilor!
In luna aprilie, în fiecare zi de joi și vineri ai parte de -15% pentru 6 articole, -20% pentru 9 articole și tocmai -25% pentru 12 articole.
Din 1 pînă la 30 aprilie 2024

In luna aprilie, în fiecare zi de joi și vineri ai parte de -15% pentru 6 articole, -20% pentru 9 articole și tocmai -25% pentru 12 articole.

Și anul acesta înainte de Paște totul trebuie spălat? Oferta Akuratti pică exact la țanc! Cu cât mai multe articole aduci la noi, cu atât mai mare e reducerea! Toată luna aprilie, în fiecare zi de joi și vineri ai parte de -15% pentru 6 articole, -20% pentru 9 articole și tocmai -25% pentru 12 articole. Pregătește totul și contactează-ne! Vom avea grijă să le luăm și livrăm acasă în perfectă siguranță și termenii stabiliți.
Ai nevoie de un aspect nou pentru pernele tale? Ai noroc!

Oferim o reducere incredibilă de 50% la curățarea celei de-a patra pernă din setul tău de 4. 
Din 1 pînă la 30 aprilie 2024

Ai nevoie de un aspect nou pentru pernele tale? Ai noroc! Oferim o reducere incredibilă de 50% la curățarea celei de-a patra pernă din setul tău de 4. 

Ai nevoie de un aspect nou pentru pernele tale? Ai noroc! Oferim o reducere incredibilă de 50% la curățarea celei de-a patra pernă din setul tău de 4.  Acesta este momentul ideal să profiți de această ofertă specială pentru a-ți menține pernele proaspete și curate.  Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii și pentru a beneficia de această reducere avantajoasă!
Reducere Specială pentru Lună Aprilie!
Ne bucurăm să vă anunțăm că toată luna aprilie vă oferim o reducere specială la curățarea încălțămintei!
Din 1 pînă la 30 aprilie 2024

Reducere Specială pentru Lună Aprilie! Ne bucurăm să vă anunțăm că toată luna aprilie vă oferim o reducere specială la curățarea încălțămintei!

Reducere Specială pentru Lună Aprilie! Ne bucurăm să vă anunțăm că toată luna aprilie vă oferim o reducere specială la curățarea încălțămintei! Beneficiați de o reducere de 30% la curățarea celei de-a doua perechi de încălțăminte adusă la noi. Profită acum de această ofertă excelentă pentru a-ți menține încălțămintea impecabilă și strălucitoare! Nu ratați șansa de a avea încălțăminte curată și îngrijită la prețuri mai mici! Colectarea și livrarea sunt gratuite pentru comenzi de minim 750 lei.