Akuratti

Vrei ca încălțămintea ta să arate mereu ca nouă?

с 1 по 31 июля 2024 года
promotion_image

Vrei ca încălțămintea ta să arate mereu ca nouă?

с 1 по 31 июля 2024 года
Vrei ca încălțămintea ta să arate mereu ca nouă? Noi știm cum să o facem să strălucească din nou! Toată luna iulie, la Akuratti, beneficiezi de 20% reducere la curățarea încălțămintei. Asigură-te că pantofii, adidașii, loferii tăi sunt mereu în cea mai bună formă. Pantofii tăi merită cea mai bună îngrijire! Vino la noi și convinge-te de calitatea serviciilor!
image
Din 1 pînă la 31 iulie 2024

în fiecare luni și marți, îți oferim -15% reducere la curățarea chimică a plapumelor, pernelor și perdelelor!

Știm cât de mult contează mirosul proaspăt al unei case perfect curate, de aceea, în fiecare luni și marți, îți oferim -15% reducere la curățarea chimică a plapumelor, pernelor și perdelelor! Adu o doză de prospețime și confort la tine acasă cu prețuri mici. Spune-le și prietenilor și hai la Akuratti pentru o curățenie impecabilă!
image
Din 1 pînă la 31 iulie 2024

La Akuratti, miercuri este ziua ta norocoasă! Beneficiază de -20% reducere la curățarea rochiilor, fustelor și sacourilor… și nu trebuie să scoți mulți bani din buzunar, spălăm de la 76 de lei.

Vrei ca hainele tale să arate întotdeauna de milioane? La Akuratti, miercuri este ziua ta norocoasă! Beneficiază de -20% reducere la curățarea rochiilor, fustelor și sacourilor… și nu trebuie să scoți mulți bani din buzunar, spălăm de la 76 de lei. Profită de această ocazie și păstrează-ți garderoba în cea mai bună formă! Vino la Akuratti și lasă-ne să ne ocupăm de hainele tale cu grijă și atenție! 
image
Din 1 pînă la 31 iulie 2024

La Akuratti, în fiecare sâmbătă și duminică, ai -20% reducere la curățarea gecilor, paltoanelor și pardesiurilor! Păstrează-le curate și gata de purtat.

Vrei ca hainele tale de iarnă să arate impecabil și bine pregătite pentru sezonul rece? La Akuratti, în fiecare sâmbătă și duminică, ai -20% reducere la curățarea gecilor, paltoanelor și pardesiurilor! Păstrează-le curate și gata de purtat. Vino la Akuratti și bucură-te de haine perfect îngrijite, fără griji și efort!
image
Din 1 pînă la 31 iulie 2024

Pe tot parcursul lunii iulie, achiți doar 90 de lei pentru un set de lenjerie de pat proaspăt spălat, călcat și ambalat, gata pentru nopți liniștite și vise frumoase.

Transformă-ți nopțile de vară în momente de răsfăț absolut! Pe tot parcursul lunii iulie, achiți doar 90 de lei pentru un set de lenjerie de pat proaspăt spălat, călcat și ambalat, gata pentru nopți liniștite și vise frumoase. Încă mai aștepți? Profită de această ofertă și bucură-te de lenjerie plină de prospețime sută la sută. Noi luăm toate grijile tale asupra noastră. Te așteptăm la Akuratti!